Liga 1

FCSB. Gigi Becali pregătește reluarea antrenamentelor: „Clinica mea face deja teste pentru coronavirus. Am vorbit cu băieții”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 30 March 2020

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, vine cu o variantă nouă pentru reluarea antrenamentelor echipei. Jucătorii ar putea fi testați împotriva coronavirusului, apoi să se reunească la baza din Berceni. 

„Clinica mea face deja teste pentru coronavirus, am cumpărat vreo 2.000 de teste. În funcție de ce va hotărî UEFA, am înțeles că vor să se joace toate meciurile, vedem perioada optimă când începem. Am vorbit cu jucătorii, le facem testele de coronavirus și intră în carantină la baza sportivă de la Berceni. Ca și cum ar sta acasă. Acolo fiecare are camera lui, intră cu bucătarul, cu toată lumea în carantină. Nu va fi nicio problemă”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport. 

„La noi mai durează două, trei săptămâni situația. Am putea începe și în luna mai. Depinde de ce vor spune Italia și Spania, ele vor hotărî. A vorbit Argăseală la Asociația Cluburilor Europene și asta i-au zis”
- Gigi Becali 

VIDEO / Klaus Iohannis, mesaj pentru români

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.