Liga 1

FCSB. Gigi Becali a numit cei doi fotbaliști care nu au semnat înjumătățirile și a transmis un nou mesaj de adio fotbal: „De mine să uitați!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 30 March 2020

Fundașul grec Aristidis Soiledis (29 de ani) și fundașul sârb Bogdan Planic (28 de ani) sunt singurii jucători de la FCSB care nu au semnat noile înțelegeri care prevăd înjumătățirea salariilor pe timpul pandemiei de coronavirus.

„Au semnat toți în afară de Soiledis și de Planic, care nu este în București. În rest, toată lumea. Mai sunt ăia 5, pe care oricum îi bag în șomaj tehnic, Bălgrădean, Gnohere, Adi Popa, Momcilovic și cu Alexandru Stan. Dacă nu sunt bani să dai, de unde să dai? Ce dacă au trecut două săptămâni?!”, a declarat Becali la TV Digi Sport. 

Becali amenință din nou cu ieșirea din fotbal

„Situația nu e instabilă în acest moment, este 0. Nu comparați situația mea financiară cu cea a Stelei. E sub minus, e îngropată. Eu nu sunt dispus să dau banii mei la fotbal. FCSB are datorie la mine 5-6 milioane de euro. Dacă nu se reglementează situația până în septembrie, fac curățenie. Vând Man, Tănase, Coman, Moruțan. De mine să uitați. La revedere, ce, am băut gaz să pierd banii?”, a comentat patronul celor de la FCSB.

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.