Stiri extrasport

Imaginea luptei cu coronavirusul: medicii din New York, cea mai afectată zonă a planetei, primesc întăriri

FOTO: Instagram @southwestair

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 31 March 2020

Coronavirusul se răspândește rapid în Statele Unite ale Americii. Orașul New York, principalul focar, primește întăriri din zonele mai puțin afectate.

SUA este țara cu cele mai multe cazuri confirmate de COVID-19, peste 176.000. Orașul New York este complet sufocat de numărul mare de pacienți, aproximativ 70.000 de cazuri active, și a cerut întări. Aproximativ 30 de cadre medicale din Atlanta, Georgia, au răspuns afirmativ și au adus o doză de speranță. Isprava lor a fost dezvăluită pe contul de Instagram al operatorului de zbor. 

Medici din Atlanta au zburat la New York

„Mulți dintre noi încep să simtă efectele coronavirusului, dar nimeni nu cunoaște mai bine situația decât medicii noștri. Acești soldați curajoș își asumă multe riscuri, se expun constant și pun nevoile celorlalți deasupra. Datorită curajului lor, familiile și prietenii noștri au șansa să răzbească în luptă. Mai multe cadre medicale din Atlanta au pornit spre New York. Poza asta simbolizează tot ce e mai bun, curaj și sacrificiu. Dacă ar fi ușor, toată lumea ar putea face asta. Vă mulțumim!”, au scris cei de la Southwest Airlines.

VIDEO / Epidemiologul Molnar Geza: „Avem un obicei prost, ar trebui să evităm acele alimente”

Citește și alte știri despre coronavirus:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.