Liga 1

Ce chin, Ando!

Articol de Dan Brie   —  joi, 20 martie 2008

Liderul a bătut în repriza a doua, printr-un gol din ofsaid şi-o execuţie marca Trică



Scuturat bine de Ceahlăul, unde a scos un 0-0 aproape în genunchi, liderul a plecat slab şi ieri, cu Farul. Todoran a trimis cu capul peste Nuno Claro, profitînd de o gafă imensă a lui De Sousa. 0-1 în minutul 7! "Marinarii" au fost din nou periculoşi imediat după gol, însă Chico, tot cu capul, n-a nimerit poarta din 8 metri (9). Stupefiant!



Clujul a căutat replica, dar Semedo, atacantul după care Ando a plîns la Piatra Neamţ, a luftat, singur în 7 metri (18)! Presiunea la poarta lui Vlas a crescut constant şi CFR a lăsat impresia că se chinuie. A marcat Ruiz, însă după o preluare cu mîna, iar Berbecaru a anulat golul (35). Acelaşi Ruiz (43), completat de Trică (44) şi Tony (45), a căutat degeaba poarta lui Vlas. Asaltul a continuat: Semedo a trimis alături din 7 metri (51), iar foarfeca lui Trică a fost blocată de Barbu (53).



Salvarea a venit pe axa Dorsin - Szekely, pentru că suedezul a marcat dintr-un ofsaid la care asistentul a închis ochii (58). Tony a tras aiurea din marginea careului mic (61), imitat de Trică (70), iar Farul părea să se sufoce. Dar Trică a dat lovitura, sec, din 10 metri (77). Şi rivalele CFR-ului se pregătesc să iasă la atac, arătînd cu degetul arbitrajul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.