Liga 1

Andrei Vochin, după ce i-a fost scăzut salariul cu 20%: „Le este foarte greu celor care au salarii mici, adică 75% din Federație”

Andrei Vochin lucrează pentru FRF din 2014

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 31 March 2020

Federația Română de Fotbal a anunțat reducerea cu 20% a salariilor tuturor angajaților pe timpul pandemiei de coronavirus. Măsura va intra în aplicare din luna aprilie.

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, a comentat în această seară decizia forului pentru care lucrează din 2014.

Andrei Vochin: „Le este foarte greu celor care au salarii mici”

„Activitatea noastră a fost lovită din plin de această criză. Decizia pe care a luat-o boardul Federației mi se pare una corectă, în contextul unei situații de criză. Și eu am fost manager 20 de ani la ziarele la care am activat și am fost nevoit să iau unele decizii de acest gen.

Nimeni nu-i fericit în momentul în care se diminuează veniturile, dar fiecare în parte trebuie să înțeleagă. Acestea sunt zilele pe care le trăim. Le este foarte greu celor care au salarii mici, iar în situația asta e mai mult de 75% din Federație”, a declarat Vochin, la TV Telekom Sport.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.