Campionate

BARCELONA. Anunțul serii a venit din Spania: „Lionel Messi o să plece de la Barcelona. Este aceeași situație ca la Ronaldo”

6 Baloane de Aur are Lionel Messi în palmares

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 aprilie 2020

Gică Craioveanu (52 de ani), fost internațional român stabilit în prezent în Spania, a declarat că, în opinia sa, Lionel Messi (32) va pleca de la Barcelona, din cauza neînțelegerilor cu actuala conducere a catalanilor.

Craoiveanu a făcut o paralelă între argentinian și Cristiano Ronaldo (35), jucător care s-a transferat de la Real Madrid la Juventus în 2019, deoarece nu s-a mai simțit dorit cu adevărat pe Santiago Bernabeu.

Craioveanu: „Cred că Lionel Messi o să plece”

„Cu toate că Messi declară că nu o să plece, eu cred că o să plece. O să obosească de acest «război» cu președintele. El, președintele, ar avea de câștigat vreo 50 de milioane de euro, sau 80. Acești bani ar rămâne la club, atât ar economisi. Cred că este aceeași situație ca la Ronaldo”, a spus Craioveanu la TV Digi Sport.

Lionel Messi şi colegii de la Barcelona, dispuşi să renunţe la toţi banii

Messi, căpitanul Barcelonei, a anunţat zilele trecute că echipa acceptă tăierea de 70% a salariilor, decisă de preşedintele Bartomeu din cauza pandemiei de coronavirus.

Vedetele campioanei Spaniei au înţeles până la urmă criza financiară provocată de pandemie. Leo Messi a anunţat azi, printr-un comunicat oficial, că jucătorii blaugrana acceptă micşorarea cu 70 la sută a salariilor, o consecinţă a intrării în şomaj temporar.

Totuși, decizia jucătorilor blaugranas ar fi venit după mai multe disensiuni pe care le-ar fi avut cu președintele Josep Maria Bartomeu, care l-ar fi făcut pe Lionel Messi să se gândească serios la o plecare de pe Nou Camp, potrivit presei internaționale de la finalul lunii precedente.

627 de goluriîn 718 partide a reușit Messi pentru Barcelona, fiind golgeterul all-time al clubului

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.