Stiri extrasport

Adrian Mutu, îngrijorat de situația din Italia: „E foarte grav. Mă rog la Dumnezeu”

103 goluri a reușit Adrian Mutu în Serie A

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 aprilie 2020

Adrian Mutu (41 de ani), selecționerul României U21, a vorbit despre situației pandemiei de coronavirus din Italia, țara în care „Briliantul” a evoluat de-a lungul carierei pentru Inter, Hellas Verona, Parma, AS Livorno, Juventus, Fiorentina și Cesena.

„Chiar acum două zile m-a invitat Sebastian Frey live pe Instagram, a avut un succes extraordinar. Voi fi mâine la Radio Fiorentina, din nou cu Seba, el este reporter, sau ceva de genul ăsta. Mă bucur foarte mult de afecțiunea lor.

Mă rog la Dumnezeu, e foarte grav și empatizez nu numai cu Italia, dar în special cu ei. E o problemă a tuturor, un dezastru care deja s-a creat, mulți oameni care și-au pierdut viețile. Mai auzeam pe cineva care spunea că acest virus afectează doar bătrânii. Dar bătrânii nu sunt ai noștri?”, a declarat Mutu, la TV Digi Sport.

Bilanțul în Italia de marți, 31 martie: 837 de oameni au murit din cauza COVID-19

Italia este în continuare cea mai afectată țară din Europa de pandemia de coronavirus. În ultimele 24 de ore, 837 de persoane infectate cu COVID-19 au decedat (812 luni), anunță autoritățile din Peninsulă.

De asemenea, sunt 4.053 de cazuri noi confirmate cu coronavirus în Italia (4.050 ieri), numărul total ajungând astfel la 105.792.

4.023 de italienisunt în acest moment la terapie intensivă din cauza COVID-19

CORONAVIRUS / Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul și ce complicaţii pot apărea:

Citește mai multe știri despre coronavirus:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.