Publicitate

Ce e de superjucat în etapa 13 din Nicaragua la noapte!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 aprilie 2020

SuperOcazie în această noapte pentru pariorii români care au poftă de meciuri legate în care să poată prinde bilete combo. Miercuri noapte, avem parte de 6 ore de fotbal în campionatul din Nicaragua unde se dispută etapa a 13-a. Un număr care provoacă și care crește intensitatea emoțiilor celor care își propun să facă SuperProfit. În plus, jucătorii români au la dispoziție și opțiunea Cash Out pentru Final, Pauză-Final, Pauză sau Final, Prima Repriză, Handicap, Primul gol și Mai Multe goluri în meciurile din Nicaragua! Deschide cont la Superbet și obține Bonusul de Bun Venit de până la 500 Lei!

PARIURILE SUPERPROFITABILE ETAPA TRECUTĂ

Primera din Nicaragua vine după 5 meciuri (întreaga etapă cu numărul 12) în care victoria gazdelor (pariul 1) a adus bani jucătorilor. Celelalte pariuri prins în toate meciurile a fost PGG (primul gol gazdele). În rest, 4 meciuri NGG, 4 meciuri în care G2+ a fost profitable și 3 meciuri de under 2.5 goluri (pariul 0-2 la Superbet) în etapa trecută. Se păstrează această tendință și în etapa de la noapte?

MIERCURI NOAPTE SE JOACĂ MECIURILE ETAPEI A 13-A!

00:00 Chinandega (locul 8; 12 puncte) - Juventus Man. (Locul 6; 13 puncte)

Învinși cu 7-0 de către Ferreti (scorul campionatului!), echipierii Franjei Roja - băieții de la Chinandega - sunt obligați să-și împace fanii cu o victorie care ar fi prima în ultimele 4 meciuri. Succesul ar fi o dublă bucurie, pentru că ar însemna un salt în clasament tocmai peste adversară! Dar Juve Managua a câștigat 3 dintre ultimele 4 deplasări pe terenul lui Chinandega. Pariul 0-2 (sub 2.5 goluri pe meci) a fost prins în ultimele 3 meciuri directe! Vezi cotele pentru șansă dublă 12 pe acest meci în care ambele echipe vor juca la victorie!

01:00 Las Sabanas CF (loc 10; 6 puncte) - Real Madriz (loc 7; 13 punt)

După două victorii consecutive, Real Madriz vrea să profite de forma slabă a ultimei clasate și să urce pe un loc care duce în barajul pentru Semifinalele campionatului. Sabanas n-a câștigat niciodată în fața Madrizului și este echipa cu cea mai slabă apărare, 25 de goluri încasate în cele 12 etape jucate. Real Madriz a marcat mereu cel puțin două goluri când a câștigat cu Sabanas! 2.69 acum cota la Superbet.ro pentru pariul 02+ (oaspeții înscriu minim două goluri). Ce faci?

01:00 Dep Octoal (locul 9; 9 puncte) - ART Mun. Jalapa (locus 5; 18 puncte)

Penultima clastă în campionat e gazdă pentru penultima clastă în Top 6, locuri importante fiindcă te califică în fazele eliminatorii ale campionatului. Jalapa e obligată să nu piardă în această deplasare pentru a-și apăra locul 5. Dar în acest sezon n-a reușit să câștige decât două puncte în 6 deplasări și a pierdut ultimele 4 meciuri jucate acasă la Octoal. 5 dintre ultimele 8 meciuri directe s-au încheiat cu scorul de 2-1. Cotă SuperTentantă pentru 3+: 1.95 la Superbet.ro! Instalează și tu cea mai utilizată aplicație de pariuri sportive din România și pariază în orice moment!

03:00 Diriangen (locul 3; 24 puncte) - Walter Ferretti (locul 4; 18 puncte)

Cea mai titrată echipă din Nicaragua a picat pe poziția secundă după ce-a pierdut în deplasare la liderul Managua FC. Acum, Diriangen vrea prima victorie acasă împotriva lui Ferreti, echipă pe care a învins-o în ultimele două meciuri directe, ambele partide fiind jucate în deplasare. Pe teren propriu, Diriangen a remizat în ultimele 3 meciuri în care Ferretti a vizitat-o. Totuși, forma de moment spune că Diriangen e favorită certă. Dacă mizezi că Ferretti reușește al 4-lea meci consecutiv în care nu pierde pe terenul lui Diriangen (pariul X2), îți dublezi banii la Superbet!

04:00 Managua FC (loc 1; 28 puncte) - Real Esteli (loc 2; 26 puncte)

SuperDuel între cele mai în formă echipe, fiecare cu serie de 4 victorii consecutive. Primele două clasate. Reeditarea finalei din Apertura (1-0 la Managua, 2-0 la Esteli care a câștigat titlul). Așadar, dorință de revanșă pentru gazde care în turul Clausurei au câștigat cu 2-0. NGG (cel puțin una dintre echipe nu marchează în meci) e pariul prins cel mai des pe întreg campionatul din Nicaragua. Într-un meci cu o asemenea miză el e posibil fiindcă etapa se va încheia cu un meci din categoria celor în care cine dă primul gol câștigă. 1.85 cota pentru NGG la Superbet.ro, 1.77 pentru PGG (gazdele deschid scorul), 2.69 pentru PGO (oaspeții marchează primii). SuperJoacă pe Nicaragua la Superbet!  Pariază mereu informat și responsabil, doar dacă ai peste 18 ani!

 

Autor: Alex Molico, Superbet

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.