Liga 1

Helmuth Duckadam la 61 de ani. Declarație amară: „Niciun jucător de la FCSB nu m-a sunat. Am statistica la milimetru”

Helmuth Duckadam împlinește azi 61 de ani

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 aprilie 2020

Helmuth Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, își serbează azi ziua de naștere. Fostul mare portar împlinește 61 de ani și a vorbit despre cum a sărbătorit. 

Eroul din finala de la Sevilla, unde a apărat patru penalty-uri contra Barcelonei, în finala Ligii Campionilor din 1986, a spus că până acum nu a fost felicitat de niciun jucător de la FCSB și a povestit cum și-a serbat ziua.

  • 4 ani a jucat Duckadam la Steaua, 1982-1986, perioadă în care a cucerit Cupa Campionilor, două titluri de campion și o Cupă a României

„Stau în casa cu soția și copilul. Fata a băut șampanie de copii, iar eu și soția ciocnim un pahar de vin. I-am sunat pe prieteni să le spun să vină la mine, în glumă, dar știam răspunsul lor. Le-am spus că pot să-mi trimită cadourile prin curier. Am primit un cadou special de la soție, pe care l-am văzut doar la alții. Mi-a făcut un filmuleț cu urări de la prieteni și foști colegi. Cel mai mult m-a emoționat mesajul lui Florin Piersic.

Am primit telefoane de la foștii colegi de la Steaua. Până acum nu m-au sunat Victor Pițurcă și Tudorel Stoica. Dar eu nu am nimic cu ei, sunt foștii mei colegi. De la FCSB știu sigur cine m-a sunat. Am statistica la milimetru. Nu m-a sunat nimeni. Am primit telefoane de la cei din conducere. Asta până acum”, a declarat Duckadam la TV Digi Sport. 

SUPORTERI FCSB: DUCKADAM, IMEDIAT DUPĂ TRIPLETA HAGI-HALEP-COMĂNECI

Între preferințele suporterilor FCSB, Duckadam e imediat lângă podium, conform unui sondaj comandat de GSP. Procentul nu este unul foarte mare, 4,5%, însă în afara lui Hagi, Halep și Comăneci, niciun alt sportiv, fost sau actual, nu e mai apreciat decât Helmuth. Fostul mare goalkeeper are de aproape 3 ori mai multe voturi decât Ilie Năstase. 

Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.