Altele

Benny Adegbuyi răspunde ironic după ce Daniel Ghiță l-a atacat: „Cine e el? Băiatul ăla care s-a retras?”

Benny Adegbuyi urmează să lupte cu Badr Hari

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 aprilie 2020

Benny Adegbuyi (35 de ani) a avut o replică dură pentru Daniel Ghiță (38 de ani), după ce acesta l-a atacat în urmă cu două zile.

  •  Cel mai bine cotat kickboxer român al momentului, Benny Adegbuyi, va lupta contra legendei Badr Hari pe 20 iunie, la Rotterdam, în Olanda, în meciul cap de afiș al galei Glory Kickboxing 
  • Este pentru prima oară când un român va da piept în ring cu Badr Hari, actual luptător în circuitul Glory și o legendă a K-1

 „Cine e Daniel Ghiță? A, e băiatul ăla restras, nu? Hai să vă spun ceva. Când vulpea nu ajunge la struguri spune că sunt amari. Meciul cu Hari e meciul pe care și l-a dorit el, de accea comentează. Asta e părerea mea. El, cu o lună înainte să anunț eu, spunea că vrea să lupte cu Badr Hari sau cu Rico Verhoeven. Iar după aceea am anunțat eu că voi lupta cu Hari. E meciul pe care și-l dorește și asta îl deranjează. 

Chiar dacă suntem români, el încearcă să mă denigreze. Dar sunt OK cu asta. Am învățat că unii români sunt așa și trec peste”, a declarat Benny Adegbuyi la TV Digi Sport.

VIDEO. Sandu Lungu: „Ghiță a fost cel mai bun luptător român de kickboxing”

Citește mai multe știri din kickboxing: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.