Liga 1

Gabi Balint, mesaj categoric: „Nu mă identific cu FCSB!” » Ce spune despre stadionul Steaua

Gabi Balint a avut un mesaj dur pentru FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 02 aprilie 2020

În plină dezbatere legată de stadionul Ghencea, reconstruit de statul român, Gabi Balint a reaprins disputa dintre FCSB și CSA Steaua.

  • CONTEXT: Noul stadion din Ghencea va fi gata în acestă primăvară. Totuși, șansele ca FCSB să evolueze acolo sunt destul de mici, în contextul războiului deschis dintre Gigi Becali și reprezentanții Armatei. Pentru că stadionul va fi administrat de CSA Steaua. 

Gabi Balint abia așteaptă ca stadionul Steaua să fie gata. Întrebat dacă ar vedea echipa lui Gigi Becali jucând acolo, Balint a răspuns categoric.

Mă feresc să vorbesc de Steaua și de FCSB. Pentru că suporterii sunt împărțiți și dacă vorbesc de unii se supără ceilalți. Împărțirea aceasta e dureroasă, dar nu e vina mea. Nu eu decid dacă FCSB trebuie să joace în Ghencea. Eu știu că sunt apropiat de clubul Armatei, acolo am jucat eu, la Steaua. Nu mă identific și nu mă voi identifica niciodată cu FCSB. Nu simt asta”, a declarat Gabi Balint la TV Digi Sport.

Gabi Balint a just la Steaua din 1980 până în 1990, când a plecat la Burgos. Cu echipa roș-albastră a câștigat Cupa Campionilor Europeni, Supercupa Europei, cinci titluri de campion al României și patru Supercupe ale României.

30.500 de locuriva avea stadionul din Ghencea. Arena ultramodernă va fi gata, cel mai probabil, spre finalul primăverii acestui an

VIDEO. Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.