Liga 1

Dan Nistor, reacție surprinzătoare despre transferul lui Florinel Coman: „Aberații! Prost e cel care dă”

Dan Nistor nu crede că Becali îl va ceda pe bani mulți pe Florinel Coman

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 03 aprilie 2020

FCSB. Gigi Becali speră în continuare să obțină o sumă exorbitantă de pe urma transferului lui Florinel Coman, dorit de americanii de la Orlando City. 

Intențiile patronului de la FCSB sunt ironizate de Dan Nistor, mijlocașul Craiovei. Mijlocașul de 31 de ani a acordat un interviu în care a răspuns fără menajamente la întrebarea despre un posibil transfer pe bani mulți al lui Florinel Coman, una dintre „perlele” lui Gigi Becali. 

„Prost nu e cel care cere, prost e cel care dă. Mi se par foarte mari aberaţii. Se vorbeşte de foarte multe milioane de euro şi noi deocamdată scârţâim

Trebuie să arătăm mai mult fotbal, să arătăm şi în Europa şi apoi se poate vorbi de sute de milioane şi de miliarde şi mai ştiu eu ce”, a declarat Nistor, potrivit Antena Sport.

6 milioane de euroe cota lui Florinel Coman, conform Transfermarkt

Florinel Coman, dorit de Orlando City

Gigi Becali, patronul FCSB, a recunoscut că a primit o ofertă oficială de la Orlando City pentru mijlocașul ofensiv Florinel Coman (21 de ani), așa cum a anunțat Gazeta Spoturilor.

În februarie, Becali a anunțat că e dispus să-l cedeze pe Coman grupării americane, pretinzând 9,7 milioane de dolari, dar întreaga sumă să fie plătită pe loc.

Acum, Becali susține că e gata să-l lase la Orlando și pentru 9 milioane, chiar și în trei rate. Și ar fi vorba de 60% din drepturi.

VIDEO. Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește și alte știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.