Liga 1

CORONAVIRUS. Alexandru Chipciu, fotbalistul atipic: „E un lucru bun că se taie salariile. Sunt de acord”

+34 Foto
Alexandru Chipciu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 03 aprilie 2020

COVID-19. Alexandru Chipciu, 30 de ani, surprinde în plină pandemie de coronavirus. Mijlocașul de la CFR Cluj spune că n-ar fi deranjat de o tăiere temporară a salariului.

Într-o perioadă în care multe cluburi din Liga 1 recurg la micșorarea salariilor sau suspendă contractele jucătorilor, campioana CFR Cluj a ales să mențină intacte, cel puțin deocamdată, remunerațiile jucătorilor.

Chiar și în aceste condiții, Alexandru Chipciu, fotbalistul venit la CFR Cluj în acestă iarnă,  mărturisește că n-ar fi deranjat să renunțe temporar la o parte din salariul său.

Alexandru Chipciu: „E un lucru bun că se taie salariile”

„N-au vrut să ne taie salariile, cum s-a întâmplat la marea majoritate a echipelor. Din punctul meu de vedere, e un lucru foarte bun că se taie salariile.

Am renunțat la o sumă importantă de bani să vin în România. Acum, să renunț iar, e greu. Dar trebuie să înțelegem că echipele trec prin situații dificile. Aș fi de acord să renunț la ceva bani pe durata stării de urgență

Dar nu să-mi tai salariul un an și peste 3 luni să mă pui să joc fotbal. Clubul nu mai are încasări, e greu să mai plătească salarii”, a spus Chipciu, la TV Digi Sport.

„Lui Ronaldo sau Messi le e ușor să renunțe la o parte din salarii, având în vedere cât câștigă” - Alexandru Chipciu, mijlocaș CFR Cluj

VIDEO. Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

FOTO. Impactul COVID-19 pe mapamond:

Citește și alte știri despre coronavirus:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.