Liga 2

RAPID. Daniel Pancu nu iartă pe nimeni » Atac la conducere: „Aveam mai multă experiență decât toți de acolo” + ce le reproșează suporterilor

Daniel Pancu a fost demis de la Rapid după eșecul cu CSM Reșița. foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 03 April 2020

RAPID. Daniel Pancu (42 de ani), tehnicianul demis de la Rapid în luna martie și înlocuit cu Dan Alexa, afirmă că n-a semnat încă rezilierea contractului cu giuleștenii.

Legenda Rapidului îi „înțeapă” pe oamenii din conducere și afirmă totodată că ar fi trebuit să primeacă mai multă susținere din partea pretențioasei galerii rapidiste.

„Am fost acuzat că n-aș avea experiență. Din toată conducerea aia de la Rapid, am avut mai multă experiență decât toți de acolo. Am fost părăsit, am fost lăsat singur. De când am plecat, n-am mai vorbit cu nimeni din conducere.

Suporterii n-au înțeles că a fost pierdută doar o bătălie (n.r - eșecul cu Reșița, 0-1), nu războiul. Am fost demis, dar în acte sunt încă antrenor. N-am semnat încă rezilierea contractului cu Rapid”, a spus Pancu, la TV Digi Sport.

„Îi urez succes lui Dan Alexa. I-am urat baftă, în rest n-am mai vorbit cu el. Îmi doresc din suflet să reușescă, sper să promoveze” - Daniel Pancu, fost antrenor Rapid

RAPID / Colapsul din 2020 i-a fost fatal lui Daniel Pancu

Fostul jucător al giuleștenilor a fost demis din cauza rezultatelor slabe înregistrate de Rapid în ultima perioadă, care au făcut ca echipa să se îndepărteze de locurile fruntașe din Liga 2. Rapid nu a câștigat niciun meci din cele trei disputate după reluarea campionatului. 

Două egaluri fără gol marcat (0-0 contra Politehnica Timișoara și Turris T. Măgurele) și o înfrângere (0-1 împotriva CSM Reșița) sunt rezultatele care au convins conducerea Rapidului să renunțe la serviciile lui Pancu.

6este locul ocupat de Rapid în Liga 2 în acest moment

37 de punctea câștigat Pancu alături de Rapid în acest sezon, în 23 de meciuri

Citește și alte știri despre Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.