Liga 1

Suporterii lui Dinamo l-au vrut pe Mircea Rednic în locul lui Dusan Uhrin » Cine a împiedicat mutarea

+34 Foto
Mircea Rednic, antrenor Politehnica Iași

Articol de Dănuț Pitaru  —  Saturday, 04 April 2020

Mircea Rednic (57 de ani), în prezent antrenor al Politehnicii Iași, a fost dorit pe banca tehnică a lui Dinamo de către suporterii formației din Ștefan cel Mare, înainte ca Adrian Mihalcea să fie numit în funcție.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dianamo:

„Le-am spus suporterilor să vină cu o variantă de antrenor, cu o soluție. Au vrut să îl aducă pe Mircea Rednic, au fost discuții, însă din ce știu eu au fost refuzați”, a declarat Negoiță la PRO X.

Ideea întoarcerii la Dinamo nu pare să îl fi încântat pe Mircea Rednic, care a refuzat propunerea. „Puriul” a antrenat-o pe Dinamo până în vara anului 2019. În ultimul său mandat pe banca echipei din Ștefan cel Mare, Rednic a înregistrat 11 victorii și 6 înfrângeri în 26 de meciuri.

Adrian Mihalcea, antrenorul ales de Dinamo

Adrian Mihalcea (43 de ani) a fost cel care l-a înlocuit pe Dusan Uhrin pe banca tehnică a „câinilor”. Acesta a semnat un contract valabil pe un an și jumătate cu gruparea dinamovistă, însă nu a apucat să debuteze pe banca lui Dinamo din cauza pandemiei de COVID-19, care a suspendat fotbalul din România.

Situația în care se află echipa din capitală este dramatică: după două etape de Play-out se află la doar 3 puncte de locurile retrogradabile. Salvarea sezonului pentru „câinii roșii” ar putea veni pe o altă rută, ci anume Cupa României, unde s-au calificat în „semifinalele” competiției.

GALERIE FOTO. Imagini de pe întreg mapamondul, în plină pandemie de COVID-19

VIDEO. Cât respectă România carantina de COVID-19? Google a publicat raportul: unde și cât se mișcă românii

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.