Liga 2

Rapid își răsfață fanii, în plină pandemie de COVID-19 » Lectură și tricouri vintage pentru giuleșteni

+34 Foto
Rapid produce o ediție limitată de tricouri vintage // sursă foto: FC Rapid 1923

Articol de Justin Gafiuc  —  sâmbătă, 04 aprilie 2020

Clubul din Giulești încearcă să-și atragă fanii cu diverse metode în perioada în care fotbalul e tras pe dreapta din cauza COVID-19.

În pauza competițională forțată de pandemia de coronavirus, Rapidul caută metode tot mai diverse să țină aproape de suporteri. Iar după meciurile de campionat jucate pe FIFA 2020, Giuleștiul mai vine cu două propuneri speciale.

E vorba mai întâi de o invitație la lectură. Pe pagina oficială este postat zilnic concursul denumit „Zâmbetul Legendei", care cuprinde întrebări din cariera fostei atacant Nicolae Manea. „Câte goluri a marcat Manea în celebra semifinală cu Steaua?", sau „Împotriva cărei echipe a jucat Nicolae Manea în cupele europene?" sunt întrebări cu care sunt provocați fanii rapidiști.

Premiu: un volum din „Zâmbetul Legendei"

În fiecare zi, un câștigător este premiat cu un volum din „Zâmbetul Legendei", carte dedicată lui Nicolae Manea și scrisă de către finul acestuia, Lucian Ionescu, director de imagine la gruparea giuleșteană.

„Încercăm să ținem suporterii aproape de Rapid provocându-i să afle lucruri mai puțin știute din istoria noastră și să descopere povești frumoase citind Zâmbetul Legendei", a declarat autorul.

De asemenea, clubul a scos la vânzare pentru suporteri un tricou de colecție vintage, modelul amintind de anii de început ai grupării. Seria este una limitată, de doar 300 de bucăți, fiecare produs fiind înseriat și însoțit de un certificat de autenticitate. O parte dintre acestea vor fi scoase la licitație.

GALERIE FOTO. Imagini de pe întreg mapamondul, în plină pandemie de COVID-19

Citește mai multe știri despre Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.