Campionate

CORONAVIRUS. Coșmarul vieții pentru 15 fani columbieni: sunt blocați în Argentina din cauza pandemiei + prin ce peripeții au trecut

15 fani stau blocați de 24 de zile la Buenos Aires. foto: Twitter Independiente Medellin

Articol de Daniel Scorpie  —  sâmbătă, 04 aprilie 2020

CORONAVIRUS. Deplasarea unor suporteri columbieni în Argentina s-a transformat în coșmarul vieții. 

Un grup de 15 fani ai lui Independiente Medellin, care a asistat la partida cu Boca Juniors de pe 11 martie, în Copa Libertadores, a rămas blocat în Buenos Aires! Totul din cauza deciziei autorităților locale de a restricționa libertatea de mișcare în criza de COVID-19 și a închiderii granițelor în mai multe țări sud-americane. 

Au rămas o zi pe stradă 

Dar cei 15 ghinioniști au încercat să scape și să revină acasă trecând frontiera dinspre Argentina în Bolivia, numai că poliția i-a prins și i-a trimis la izolare într-o școală din La Quiaca, în provincia Jujuy, unde au petrecut două săptămâni. 

Aventura a continuat și acum două zile au fost mutați cu autobuzul din nou la Buenos Aires și reținuți pentru că au încălcat carantina. 

După ce au rămas o zi în plină stradă, sub supravegherea polițiștilor, au primit asistență medicală și au fost izolați într-un hotel. Acolo unde așteaptă disperați ajutor din partea ambasadei columbiene din Argentina!

VIDEO.  Cât respectă România carantina de COVID-19? Google a publicat raportul: unde și cât se mișcă românii

Citește și alte știri despre coronavirus:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.