Liga 1

Adrian Porumboiu, replică dură pentru Ovidiu Hațegan: „Nu-ți convine, te lași!”

Ovidiu Hațegan e cel mai bine văzut arbitru din România la nivel internațional

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 05 April 2020

Adrian Porumboiu (69 de ani), fost arbitru internațional și patron al lui FC Vaslui, a oferit un răspuns franc în legătură cu dorința centralului Ovidiu Hațegan (39), care este nemulțumit de faptul că breasla sa nu beneficiază de un contract normal de muncă.

„Nu-ți convine, te lași! Ți-ai ales activitatea asta, o faci din pasiune și pe bani frumoși până la urmă. Arbitrezi în Champions League, în Liga 1, sunt bareme bune.

Nu putem să spunem că un arbitru suferă că nu arbitrează câteva luni. Nu-ți permite FIFA și cu asta basta! Nu poți să te organizezi ca o altă meserie, cu sindicate ș.a.m.d.”, a spus Porumboiu, la TV Telekom Sport.

Ovidiu Hațegan deplânge situația arbitrilor

Hațegan a declarat că niciun arbitru din România nu va încasa vreun ban în această perioadă, când fotbalul a fost întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus.

„Radu Petrescu a stat nouă luni de zile, nu a avut nicio sursă de venit, ba a şi cheltuit pe problemele de sănătate. De asta spun că trebuie să găsim altă formă de organizare şi sper să găsim înţelegere. 

Nu e normal. Dintre toţi oamenii din fotbal, noi suntem singurii amatori. Toată lumea e profesionistă, are un contract de muncă, lunar au o sumă pe care se pot baza, doar noi arbitrii nu avem", afirma Ovidiu Haţegan, în urmă cu 4 zile.

VIDEO Ovidiu Hațegan s-a testat pentru coronavirus

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.