Liga 1

Takayuki Seto, mesaj disperat: „Mi-aș cumpăra o bicicletă, dar n-am luat banii de 3 luni. Nimeni nu știe unde e Ioan Niculae”

Takayuki Seto. foto: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 aprilie 2020

Astra Giurgiu pare să fie unul dintre cluburile din Liga 1 unde pandemia de coronavirus a adâncit și mai mult unele probleme financiare deja existente. Japonezul Takayuki Seto spune că e neplătit de 3 luni!

Astra a anunțat la începutul acestui an revenirea japonezului Takayuki Seto, 34 de ani, de departe cel mai important jucător străin din istoria clubului, cu peste 320 de meciuri în toate competițiile. Doar că revenirea niponului din Liga 1 pare să fi fost o „cursă” pentru acesta.

Takayuki: „Nimeni nu știe unde e Ioan Niculae”

În această dimineață, Takayuki a spus că nu a primit deloc bani de când s-a întors în România. Mai mult, spune că Ioan Niculae e de negăsit: 

„Mi-aș cumpăra o bicicletă, dar n-am primit banii de 3 luni, ce să fac? De când am venit la Astra, n-am primit deloc bani. 

Să vedem ce soluții vom găsi. Patronul a plecat și nu răspunde. Vorbim cu președintele, dar patronul decide și așteptăm răspuns. Nimeni nu știe unde e Ioan Niculae”, a spus Takayuki, la Pro X.

3 trofeea cucerit Takayuki Seto la Astra: un titlu, o Cupă și o Supercupă

Citește și alte știri despre coronavirus în Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.