Liga 1

Adrian Porumboiu exclude o revenire în fotbal, îl „înțeapă” pe Negoiță și face acuze GRAVE: „Campionatele erau stabilite de forțe obscure”

Adrian Porumboiu n-a câștigat niciun trofeu la FC Vaslui

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 06 April 2020

Adrian Porumboiu (68 de ani), fostul finanțator al defunctei FC Vaslui, a explicat ce-l împiedică să mai investească în fotbalul românesc.

„Aștept să mai apară un fraier ca mine, care să bage 40 de milioane de euro și să nu se aleagă cu nimic, să fie luat la mișto de toată lumea, să fie luat la mișto la comisii. Am jucat și eu o finală de Cupă, atât. 

Campioanele erau stabilite înainte de forțe obscure. Nu vreau să mă reîntorc în acele vremuri. Nu mă mai întorc în fotbalul românesc! Prima oară n-am știut ce să fac, a doua oară nu mai sunt nebun. Nu bag bani într-o fântână care nici măcar n-are apa curată”, a spus Porumboiu, la Pro X. 

  • Adrian Porumboiu a investit 10 ani în echipa de fotbal FC Vaslui, fără să câștige vreun trofeu. Pe 21 iunie 2013, s-a retras oficial de la conducerea clubului.

Porumboiu, despre gestul lui Ionuț Negoiță: „Deplasat!”

Porumboiu l-a taxat pe Ionuț Negoiță, finanțatorul celor de la Dinamo, care a donat 100.000 în lupta împotriva coronavirusului. Între timp, fotbaliștii „câinilor” au intrat în șomaj tehnic

„Mi s-a părut o chestie depasată ce a făcut Ionuț Negoiță. Înțeleg să faci o chestie altruistă, dar ai și jucători. ”

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.