Stiri extrasport

COVID-19. Vești bune! Klaus Iohannis, detalii despre echipamentele care vor ajunge imediat în România: „Lucrurile încep să se miște”

Klaus Iohannis. foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 aprilie 2020

COVID-19. Klaus Iohannis (60 de ani), președintele României, a oferit detalii astăzi cu privire la numărul de echipamente medicale care vor ajunge în țară în perioada imediat următoare.

Iohannis a anunțat că personalul medical și reprezentanții forțelor de ordine vor beneficia în scurt timp de măști și echipamente de protecție. Totodată, aproximativ 8 milioane de măști urmează să fie aduse în România pentru cetățeni. 

„Am o veste bună. A fost complicat să procurăm echipamente la început, dar iată că avem primele rezultate semnificative ale măsurilor luate de Guvern. 

Vom primi două milioane de măști pentru medici, 5 milioane de măști pentru forțele de ordine. Aproximativ 8 milioane de măști vor ajunge la populație. Vor fi aduse 500.000 de combinezoane pentru medici și personalul medical. Sunt lucruri care se mișcă”, a spus Iohannis astăzi. 

„Nu suntem încă la vârful epidemiei. Nu e cazul să ne relaxăm. Să nu fim panicați și să respectăm indicațiile autorităților” - Klaus Iohannis, președintele României

VIDEO. Klaus Iohannis a anunțat prelungirea stării de urgență în România

Citește și alte știri despre coroanvirus în România:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.