Liga 1

FCSB. EXCLUSIV Impresarul lui Bogdan Planic îl ia peste picior pe Becali: „Gigi, uită-te bine pe contract!”

Gigi Becali a devenit patronul FCSB în 2003

Articol de Remus Răureanu  —  luni, 06 aprilie 2020

Bogdan Planic (28 de ani, fundaș central) a rămas singurul jucător de la FCSB care nu a semnat pentru înjumătățirea salariului. Impresarul sârbului, Zvonko Milojkovic, l-a luat peste picior pe Gigi Becali, după declarațiile făcute de finanțatorul roș-albaștrilor.

„În oricare situație contează contractele, nu opiniile, așa că nu opun părerea mea celei pe care o are Becali. Eu îi transmit, totuși, să verifice cu atenție.

«Gigi, vezi dacă nu cumva Planic a avut contract până în 2019 și mai are niște bani de dat înapoi, nu de primit de acum încolo! Uită-te bine pe contract!»”, a declarat Milojkovic, pentru GSP.RO.

FCSB. Doar Bogdan Planic nu cedează în fața lui Gigi Becali

Bogdan Planic rămâne cel mai bine plătit fotbalist de la FCSB, salariul lui e cu mult mai mare decât sunt ale colegilor care au semnat pentru reducerea cu 50 la sută a veniturilor. 

Sârbul ține de suma din contract, 15.000 de euro lunar, și refuză să accepte mai puțin de atât. Stoperului îi expiră oricum contractul la 30 iunie, așa că își permite să negocieze mai dur.

10 milioane de euroconstituie clauza de reziliere a lui Planic. În baza acestei prevederi din contract, Becali a ținut de preț, nu i-a permis sârbului să se transfere

Gigi Becali: „Credeți că moare apărarea fără Planic? Am înlocuitor!”

„Credeți că moare apărarea fără Planic? Că o să începem campionatul peste o lună, două sau trei tot o să găsim noi un înlocuitor. Îl am pe Andrei Miron și o să mă bazez pe el, dacă nu o să reușim să îl aducem pe Chindriș”

Gigi Becali, finanțator FCSB

VIDEO FCSB negociază transferul lui Dennis Man

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.