Liga 2

Izgonit de la Rapid, Daniel Pancu primește oferte pe bandă rulantă » Unde ar putea ajunge antrenorul

+34 Foto
Daniel Pancu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 06 April 2020

Daniel Pancu (42 de ani) nu duce lipsă de oferte după despărțirea de Rapid București.

Pancu a lăsat echipa giuleșteană pe locul 6 în Liga 2, după ce în ultimele 3 meciuri Rapid a înregistrat două egaluri și o înfrângere.

Chiar și așa, antrenorul român este curtat de echipe din mai multe țări:

„Acum s-a oprit lumea în loc, dar trecem şi peste asta. Am fost contactat în primele de zile după plecarea de la Rapid. Au sunat atunci manageri din Turcia, Dubai, Tunisia, Albania, dar nimeni nu ştia că eu mai am contract cu Rapid. 

Încă nu s-a făcut despărţirea oficială de Rapid. N-o să mai merg la antrenamente, dar în acte încă sunt antrenor la Rapid”, a declarat Pancu la TV Digi Sport.

Daniel Pancu: „Dacă ar promova primele echipe ar fi un blestem asupra Rapidului”

Rapid se află pe poziția a 6-a în Liga secundă, la doar 2 puncte distanță de locul 2, ocupat de CS Mioveni. O victorie în ultima etapă de campionat, în meciul pierdut de giuleșteni împotriva CSM Reșița (0-1), ar fi urcat echipa antrenată atunci de Pancu pe un loc de promovare.

Discuțiile despre întreruperea campionatului îl sperie pe Daniel Pancu, care este conștient de cât de aproape a fost să ocupe un loc de promovare înainte de suspendarea fotbalului:

„Cred că ar trebui să se joace pe teren, văd că şi UEFA recomandă asta. Dacă ar promova primele echipe ar fi un blestem asupra Rapidului! Dacă băteam pe Reşiţa eram pe locul 2”, a spus acesta.

GALERIE FOTO: Imagini de pe întreg mapamondul, în plină pandemie de COVID-19

VIDEO: STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește mai multe știri despre Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.