Liga 1

FCSB. Marius Lăcătuș îl avertizează pe Gigi Becali: „Nu ar fi prea inteligent din partea ta să vii cu echipa în Ghencea”

+15 Foto
Marius Lăcătuș și Gigi Becali au lucrat împreună, dar acum sunt rivali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 07 aprilie 2020

Marius Lăcătuș, fost antrenor la CSA Steaua, în Liga 4, a vorbit despre situația stadionului Ghencea, reconstruit din banii statului, și spune că FCSB, echipa patronată de Gigi Becali, nu ar trebui să joace din nou acolo.

  • CONTEXT: Noul stadion din Ghencea va fi gata în acestă primăvară. Totuși, șansele ca FCSB să evolueze acolo sunt destul de mici, în contextul războiului deschis dintre Gigi Becali și reprezentanții Armatei. Pentru că stadionul va fi administrat de CSA Steaua.

Fostul mare fotbalist s-a implicat și el în disputa dintre fanii FCSB și fanii CSA Steaua cu privire la dreptul celor de la FCSB de a juca în Ghencea. „Fiara” este de părere că Gigi Becali ar face o greșeală dacă ar decide să își ducă echipa pe noul stadion.

„Stadionul «Steaua» arăta foarte bine şi înainte. Gazonul era de o calitate extraordinară. Am văzut şi proiectele noului stadion şi ce se face şi cred că va fi unul dintre cele mai frumoase din România, poate cel mai frumos. Chiar peste Arena Națională. 

Dacă va juca FCSB pe Ghencea? Nu cred că ar fi cea mai inteligentă mișcare a lui Becali, aceea de a veni să joace în Ghencea. Va fi contestat de către suporteri. Cei de la Peluza Sud nu-i vor primi cu brațele deschise” a declarat Marius Lăcătuș la TV Digi Sport.

  • Într-un sondaj GSP.RO, 12.635 de fani au răspuns, până acum, la întrebarea „Ar trebui lăsată și FCSB să joace pe noua Ghencea?”. Dintre aceștia, 9.714 (77%) consideră că echipa lui Becali ar trebui să poată folosi stadionul construit din bani publici.

Cum arată acum Stadionul Ghencea

Stadion Steaua:

  • Capacitate: 31.254 de locuri
  • Cost: 64.500.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă
  • suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.