Liga 1

FC Botoșani, superofertă pentru FCSB » Andrei Chindriș, preferatul lui Gigi Becali, scos la vânzare la preț redus

+34 Foto
Gigi Becali trebuie să plătească doar un milion de euro pentru Andrei Chindriș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 08 April 2020

Gigi Becali este un mare admirator al fundașului central de la FC Botoșani, Andrei Chindriș (21 de ani), pe care l-ar putea aduce la preț redus. Finanțatorul Valeriu Iftime a anunțat că e dispus să scadă la preț, deși în urmă cu o lună cerea cel puțin 1,5 milioane de euro.

Aducerea lui Chindriș ar fi oportună pentru FCSB, care cel mai probabil se va despărți de fundașul central sârb Bogdan Planic (28 de ani), cu care Becali se află „la cuțite”.

Valeriu Iftime: „Dacă îmi dă un milion, îl dau și mâine”

Finanțatorul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime, a dezvăluit că i-a scăzut prețul de vânzare lui Andrei Chindriș cu 33%!

„Dacă îmi dă un milion, eu îl dau mâine, dar pe mai puțin nu îl dau. Eu am vrut un milion și jumătate pe el, dar el e jucător de un milion”, a declarat Iftime pentru Antena Sport.

Andrei Chindriș (dreapta)

Gigi Becali: „Nu mai sunt dispus să bag bani mulți în transferuri”

Latifundiarul din Pipera a vorbit recent despre posibilitatea de a-l aduce pe tânărul fundaș central de la Botoșani, dezvăluind că prețul cerut de Botoșani în schimbul lui Chindriș i se pare exagerat de mare:

„O să fie greu să îl mai aduc pe Chindriș pentru că Iftime ține la preț, iar eu nu mai sunt dispus să bag bani mulți în transferuri în plină criză financiară. 

Păi jucătorii ce vor spune de mine atunci? Că lor le reduc salariile, dar am peste 1 milion de euro să dau pe Chindriș, atât cât o cere Iftime pe el, corect? Dar oricum nu o să îi dea nimeni lui Iftime 1.500.000 de euro pe criza asta. O să vedeți voi!”, a declarat Gigi Becali.

GALERIE FOTO. Imagini inedite din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.