Liga 2

RAPID. Când se va juca primul meci pe noua arenă Giulești: „Va fi un eveniment cum merită această echipă”

Lucrările la noua arenă din Giulești continuă FOTO: CNI

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 aprilie 2020

Ovidiu Burcă (40 de ani), președintele Rapidului, pregătește un amical de gală pentru inaugurarea noii arene din Giulești.

Lucrările la arenele Giulești, Ghencea și Arcul de Triumf au continuat, cu respectarea măsurilor impuse de lege, și pe timpul pandemiei de coronavirus. Ghencea e aproape de finalizare, iar Ovidiu Burcă are vești bune și despre stadionul pe sub podul Grant. 

„Cred că la sfârșitul lunii septembrie, începutul lunii noiembrie va fi gata. Să vedem cum vom programa un meci de debut pe noul stadion, unul așa cum această echipă merită”, a declarat Ovidiu Burcă la TV Digi Sport. 

VIDEO / Dan Alexa, în vizită la stadionul Giulești

Cum va arată noul Giulești

Noua arenă va avea o capacitate de aproximativ 14.000 de locuri cu nivel de clasificare UEFA 4, astfel încât arena să poată găzdui competiţii cu public la nivel naţional şi internaţional. 

Arena va cuprinde şi zona de sărituri în lungime, şi zona pistei de alergare 60m outdoor. Complexul va fi prevăzut cu săli de sport pentru diverse discipline sportive precum haltere, box, lupte/judo/karate, tenis/volei/baschet, atletism, precum şi săli de forţă sau recuperare şi pistă de popice. Totodată, va beneficia şi de spaţii de cazare pentru sportivi, precum şi de spaţii de alimentaţie publică sau spaţii administrative.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.