Stiri extrasport

COVID-19. Scenariu uluitor în cea mai afectată țară europeană de coronavirus: „Pe 26 aprilie, cursul firesc al vieții poate fi reluat”

María Jesús Montero

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 aprilie 2020

Maria Jesus Montero, Ministrul Finanțelor și purtătorul de cuvânt al guvernului spaniol, spune că „pe 26 aprilie, cursul firesc al vieții poate fi reluat, dar controlat”.

Spania e una dintre cele mai afectate țări din cauza pandemiei de coronavirus, pe locul 2 atât la numărul total de îmbolnăviri, cât și la cel al deceselor. Trendul ultimelor zile este unul care le dă speranțe medicilor și autorităților de la Madrid. 

Data la care viața normală va fi reluată

Maria Jesus Montero, Ministrul Finanțelor și purtătorul de cuvânt al guvernului, a oferit un interviu pentru postul spaniol Antena 3 în care afirmă că odată cu terminarea stării de urgență, pe 26 aprilie, lucrurile vor lua o turnură mai bună. 

„Începând cu 26 aprilie, cetățenii vor putea să își recapete viețile normale. Cu toate astea, ocuparea piețelor și deplasarea pe străzi vor fi în continuare controlate de autorități. Lucrăm la multe scenarii în acest moment”.

146.690 de cazuri confirmateare Spania până în acest moment: 48.021 de persoane s-au vindecat, în timp ce alte 14.673 au decedat

STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește și alte știri despre impactul coronavirusului în Spania:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.