Campionate

GALERIE FOTO Ăsta da arest la domiciliu! Imagini fabuloase din locul în care își ispășește pedeapsa Ronaldinho

+8 Foto
Hotelul Palmaroga din Asuncion

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 aprilie 2020

Ronaldinho (40 de ani) a fost eliberat din închisoarea din Paraguay unde și-a petrecut ultima lună, însă va rămâne în arest la domiciliu. Starul brazilian și fratele stau la hotelul Palmaroga, cel mai luxos din Asuncion. 

Ronaldinho și fratele lui au fost cazați la camerele 104 și 105 ale amplasamentului, unele care costă 380 de dolari pe noapte. Pentru o cameră normală, oaspeții trebuie să plătească 80 de dolari. 

Clădirea ridicată la începutul secolului 20 are o locație privilegiată, în centrul orașului, și dispune de o mulțime de facilități. Cele mai impresionante sunt piscina interioară, sala de gimnastică și un restaurant de lux.

Ronaldinho, în Paraguay pentru un eveniment caritabil

Ronaldinho veniseră în capitala Paraguayului pentru a participa la un eveniment caritabil. Autoritățile locale susțin că au fost alertate încă de la aeroport că actele prezentate erau false.Potrivit UOL Esporte, acordul Mercosur le permite brazilienilor să intre în Paraguay fără pașaport. Tocmai de aceea s-a creat o confuzie. 

Gilberto Fleitas, unul dintre anchetatori, a dezvăluit că, la plecarea din Țara Cafelei, Ronaldinho și Roberto au arătat pașapoartele braziliene. Iar la sosirea la Asuncion, aveau acte de identitate paraguayene. False! Wilmondes Sousa Lira, cel acuzat că le-ar fi procurat documentele false, a fost și el închis.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.