Stiri extrasport

VIDEO Imagini șocante! Bătut de un polițist după ce a încălcat carantina: „Băi băiatule, știi că n-ai voie să ieși din casă?!” » Reacția Poliției

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 aprilie 2020

Un bucureștean a fost lovit violent de un polițist în seara de marți, după ce a fost prins pe stradă după ora 22:00, în cartierul Pantelimon.

Interdicțiile de circulație instaurate pe perioada pandemiei coronavirus prin ordonanțele militare dau naștere la conflicte între forțele de ordine și cetățeni. 

Marți seară, în jurul orei 22:00, în cartierul Pantelimon din București, au fost surprinse imagini reprobabile. Un polițist lovește cu pumnii în figură în mod repetat un cetățean, motivând: „Băi băiatule, știi că n-ai voie să ieși din casă?! E ora 10 noaptea! Care e urgența?”.După ce repriza de box a fost terminată și bărbatul a fost predat altui coleg, ofițerul MAI a pornit în urmărirea altei persoane. 

Ce se întâmplă cu polițistul bătăuș

Cei doi bărbați care au încălcat regulile de circulație au fost amendați cu câte 10.200 de lei, în timp ce polițistul va fi cercetat de structura „control intern” din cadrul Secției 9 de Poliție din București. 

Comunicatul Poliției

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, vă facem cunoscut faptul în noaptea de 7/8 aprilie, doi bărbați au fost opriți de către un echipaj al Secției 9 Poliție, în vederea legitimării și verificării documentelor prevazute de Ordonanțele Militare. 

Bărbații au refuzat legitimarea și au fost conduși la subunitatea de poliție, unde au fost sancționați contravențional, fiecare, cu suma de 200 lei, conform prevederilor Legii nr 61/1991, precum și cu suma de 10.000 lei având în vedere că nu dețineau documentele prevazute de Ordonanțele Militare. Cu privire la modul în care a acțiunat polițistul, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări prin structura de control intern, urmând a fi dispuse măsuri legale”, se arată în comunicatul emis de Secția 9 de Poliție din Capitală.

Citește și alte știri despre impactul coronavirusului:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.