Campionate

L-a salvat Lionel Messi? Cauțiunea lui Ronaldinho, plătită dinspre Barcelona!

Presa argentiniană susține că Ronaldinho a fost eliberat din închisoarea paraguayană cu ajutorul banilor plătiți de cineva de la Barcelona. Acel cineva ar fi Lionel Messi! Foto: Guliver/GettyImaes

Articol de Daniel Scorpie  —  miercuri, 08 aprilie 2020

Presa argentiniană susține că Ronaldinho a fost eliberat din închisoarea paraguayană cu ajutorul banilor plătiți de cineva de la Barcelona. Acel cineva ar fi Lionel Messi!

Calvarul de 5 săptămâni îndurat în pușcăria din Asunción s-a terminat aseară pentru Ronaldinho, care a ieșit în schimbul unei mari sume de bani. 1,6 milioane de dolari a fost cauțiunea acceptată de judecătorul paraguayan pentru el și fratele său Roberto de Assis Moreira, dublul ultimei sume refuzate la anteriorul apel făcut de avocații brazilienilor și garantate cu o proprietate a unui amic.

Messi face banii în 12 zile

Banii n-ar fi fost plătiți însă de "Dinho", a cărui situație financiară nu este deloc roză, vezi amenda de 2 milioane $ neachitată din cauza căreia i s-a reținut un timp pașaportul. Salvarea ar fi venit dinspre fostul său club, Barcelona! Presa argentiniană a aflat că dintr-un cont al catalanilor ar fi plecat banii în Paraguay. "Totul ca un gest de amiciție și recunoștință pentru ceea ce a însemnat Ronaldinho pentru Barca. Mai mult, există indicii că s-a oferit să-l ajute chiar căpitanul Leo Messi, care câștigă din salariu acei bani în mai puțin de două săptămâni.

Autograf pe tricoul lui Gremio

Dinho a dat autografe la ieșirea din pușcărie (inclusiv unuia pe un tricou al lui Gremio, echipa ce l-a lansat) înainte de a se urca în mașina poliției care l-a condus către hotelul unde va rămâne în arest domiciliar până la finalizarea anchetei: "Vă mulțumesc tuturor pentru rugăciunile voastre".

Angajat de o bandă criminală

Fostul star al Barcelonei și fratele au intrat în bucluc fiind prinși la vamă cu pașapoarte și cărți de identitate false folosite pentru a participa la un eveniment caritabil. Ei sunt suspectați de legături cu o rețea de spălare de bani de ordinul sutelor de milioane, Ancheta ar putea dura până la șase luni, de aceea procuratura din Paraguay a insistat să-i rețină, pentru a nu risca o fugă din țară.

5 trofeea cucerit Ronaldinho la Barcelona între 2003 și 2008, între care și o Ligă

94 de goluriîn 207 partide jucate a reușit starul brazilian pentru echipa blaugrana

STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește mai multe știri despre Ronaldinho:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.