Stiri extrasport

Ce se întâmplă cu polițistul care a agresat doi bărbați în București

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 09 aprilie 2020

COVID-19. Scene șocante au avut loc în urmă cu două zile în București, când un polițist a lovit și bruscat doi cetățeni care au fost prinși pe stradă după ora 22:00.

  • CONTEXT: Marți seară, în jurul orei 22:00, în cartierul Pantelimon din București, au fost surprinse imagini reprobabile. Un polițist lovește cu pumnii în figură în mod repetat un cetățean, motivând: „Băi băiatule, știi că n-ai voie să ieși din casă?! E ora 10 noaptea! Care e urgența?”.După ce repriza de box a fost terminată și bărbatul a fost predat altui coleg, ofițerul MAI a pornit în urmărirea altei persoane. Ambele ar fi refuzat inițial să se legitimeze în fața polițistilor

Dacă cei doi bărbați care au încălcat restricțiile impuse de autorități au fost amendați cu câte 10.200 de lei, polițistul va fi cercetat de structura „control intern” din cadrul Poliției, după cum au anunțat reprezentanții forțelor de ordine prin intermediul unui comunicat.

„Cu privire la modul în care a acțiunat polițistul, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări prin structura de control intern, urmând a fi dispuse măsuri legale”, se arată în comunicat.

VIDEO / Bătut de un polițist după ce a încălcat carantina: „Băi băiatule, știi că n-ai voie să ieși din casă?!”

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.