Liga 1

CORONAVIRUS. Un patron din play-off dă semnalul revoltei: „Forțăm reluarea campionatului, să mai salvăm ce se poate! Deja sunt în depresie, LPF e în șomaj tehnic”

Valeriu Iftime și-ar dori ca Liga 1 să fie reluată la 15 mai. foto: Ionuț Tabultoc

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 09 aprilie 2020

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, vrea Liga 1 restartată de la 15 mai. „Altfel intrăm cu toții în colaps”, spune patronul surprizei din play-off. 

Starea de urgență în România se va prelungi de la jumătatea lunii aprilie până la 15 mai, iar finanțatorul botoșănenilor, Valeriu Iftime, are o propunere SF raportat la situația reală din țară.

Chiar dacă mulți străini au părăsit deja orașul din nordul Moldovei, Iftime încearcă să pună presiune pe LPF: „Să reîncepem campionatul de pe 15 mai, să mai salvăm ce se poate! 

Deja sunt în depresie, jucătorii la fel, de aceea o să facem o videoconferință și cu ceilalți președinți din Liga 1 ca să forțăm revenirea. De la LPF cu cine să vorbești? Acolo, e «șomaj tehnic» de multă vreme”. 

Valeriu Iftime: „Dacă nu pornim mai repede, intrăm cu toții în colaps”

Șeful „plăieșilor” a găsit și o formulă pentru come-back: „Românii sunt haiduci, îi chemi la treabă, îi închizi în hotel și dai drumul la fotbal. Pe străini îi putem readuce cu avionul, cu chartere. Dacă nu pornim mai repede fotbalul românesc, intrăm cu toții în colaps”:

48 de cadre medicalede la Spitalul "Mavromati" din Botoșani sunt infectate cu noul virus, din cele o sută de cazuri confirmate ale județului

VIDEO. Klaus Iohannis, mesaj în contextul pandemiei de coronavirus: „Nu suntem în faza în care putem să ne relaxăm”

Citește și alte știri despre coronavirus:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.