Stiri extrasport

Discurs motivațional al premierului țării cu un singur deces provocat de COVID-19: „Împreună am salvat vieți, dar amintiți-vă că e un maraton!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 09 aprilie 2020

Noua Zeelandă a înregistrat un singur deces din cauza COVID-19. Astăzi a fost a patra zi consecutivă în care numărul de noi cazuri a scăzut. 

Ajutată și de poziția geografică, o insulă în Pacificul de Sud, Noua Zeelandă poate fi considerată un model în lupta împotriva coronavirusului. Numărul total de cazuri a ajuns astăzi la 1.239, dintre care 317 persoane au fost declarate vindecate. Un singur om și-a pierdut viața. 

Premierul țării: „Împerună am salvat vieți”

Jacinda Ardern, premierul Noii Zeelande, a declarat că planul lor de a instaura restricții dure de circulație, pus în aplicare de pe 20 martie, funcționează perfect.

„Suntem pe drumul cel bun. Deși e abia jumătatea perioadei de restricții, nu am nicio reținere să spun că am făcut lucruri colosale în ultimele două săptămâni. Am făcut-o împreună. Am reușit să ne protejăm unul pe celălalt. Voi ați reușit asta. Voi ați salvat vieți! Nu trebuie să cedăm acum. După cum am mai spus-o, acesta este un maraton”, a declarat Jacinda Ardern conform CNN.

VIDEO / Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește și alte știri despre coronavirus:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.