Liga 1

Gigi Becali, ofertă de 400.000 de euro în plină pandemie de coronavirus: „Dacă este băiat deștept, acceptă!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 09 aprilie 2020

Gigi Becali este dispus să ofere 400.000 de euro pentru Andrei Chindriș (21 de ani), fundașul central al celor de la FC Botoșani. 

Valeriu Iftime, finanțatorul moldovenilor, a anunțat că este dispus să scadă la preț în cazul lui Chindriș, deși în urmă cu o lună cerea cel puțin 1,5 milioane de euro. FC Botoșani ar vrea să obțină acum un milion de euro, dar Becali vine cu o contraofertă.

Gigi Becali: „Dau 400.000 de euro”

„Știu că Iftime a scăzut de la 1.500.000 la 1.000.000 de euro, dar și eu i-am scăzut suma pe care i-o oferisem prima dată. Deja i-am transmis că nu mai pot să îi dau 700.000 de euro, ci doar 400.000 de euro. Dacă este băiat deștept, acceptă. Dacă nu, atunci eu nu îi pot lua jucătorul cu forța și rămâne să mai discutăm.

Dar, îi transmit eu că nu o să găsească pe nimeni ca să îi dea în plină criză mondială suma asta. Eu înțeleg că el ține la marfa lui, dar trebuie să înțeleagă că nu o să mai găsească pe nimeni să îi dea banii ăștia pe un jucător care abia acum se face cunoscut și nu a evoluat niciodată în cupele europene”, a declarat Gigi Becali conform Prosport.

VIDEO / Becali negociază vânzarea lui Dennis Man

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.