Stiri extrasport

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19 » Analiza realizată în Washington

+34 Foto
Americanii au prezis când nu vom mai avea parte de decese cauzate de COVID-19 // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 09 aprilie 2020

O analiză realizată de Institutul de Evaluare a Sănătății din Washington ne spune care vor fi primele zile în care țări importante nu vor mai avea parte de niciun deces din cauza pandemiei de COVID-19.

Studiul, publicat la Universitatea din Washington, S.U.A., a fost realizat cu ajutorul datelor furnizate până acum de Organizația Mondială a Sănătății, cu privire la oamenii infectați cu noul coronavirus. De asemenea, au fost luate în calcul măsurile de distanțare socială luate de către fiecare țară, cu scopul de a încetini răspândirea virusului.

Datele la care se crede că nu vor mai muri oameni din cauza COVID-19

Iată datele la care analiza prevede că nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19 în unele dintre cele mai importante țări:

  • Franța - 8 mai 
  • Italia - 19 mai 
  • Germania - 2 iunie 
  • Marea Britanie - 2 iunie 
  • Spania - 8 iunie 
  • S.U.A. - 14 iunie

Analiza a furnizat date exacte: conform acesteia, cele 3 țări europene cu cele mai multe decese cauzate de COVID-19 vor fi Marea Britanie (66.314 decese), Italia (20.300) și Spania (19.209), iar numărul total de decese de pe continentul european ar fi 151.680. 

Pe de altă parte, virusul va cauza 81.766 de victime în Statele Unite ale Americii, țara cu cei mai mulți oameni depistați pozitiv în prezent.

GALERIE FOTO. Cadre inedite din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

VIDEO: STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește mai multe știri despre COVID-19:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.