Diverse

Anghel Iordănescu va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Ilfov

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Senatorul PSD Anghel Iordănescu a declarat, joi, în exclusivitate pentru MEDIAFAX, că va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, la alegerile din iunie.

Fostul selecţioner a declarat că, împreună cu conducerea PSD Ilfov, a decis să candideze la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Anghel Iordănescu a intrat în PSD în 2004, devenind senator social-democrat la începutul actualei sesiuni parlamentare, preluând mandatul de la social-democratul Teodor Filipescu, care a demisionat din motive medicale.

"Cred că a venit momentul şi sunt pregătit să arăt oamenilor din Ilfov ce am de oferit şi în plan politic şi administrativ. Ei mă cunosc, au încredere în mine şi datorită încrederii lor sunt astăzi senator şi îi reprezint în Parlament. Pentru ei am intrat în politică şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, prin ei voi reuşi tot ce mi-am propus şi în politică", a declarat IOrdănescu.

El a afirmat că, dacă va câştiga preşedinţia CJ Ilfov, va face echipă cu toţi cei implicaţi în administraţia judeţului, indiferent de partidul din care provin, pentru ca aceştia să dea rezultate maxime.

"Am avut foarte multe reuşite în activitatea sportivă şi mari satisfacţii şi ca părinte şi ca antrenor de fotbal. Am reprezentat cu cinste şi cu mândrie România în lume şi cred că munca şi reuşitele mele reprezintă garanţia seriozităţii şi a determinării cu care mă implic în toate proiectele", a spus Iordănescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.