Campionate

„Galacticii”, din nou împreună » Conversație senzațională între Ronaldo, Beckham, Casillas și Figo

+34 Foto
Ronaldo a purtat discuții alături de foștii săi colegi de la Real Madrid // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 09 April 2020

Ronaldo Nazario (43 de ani) a reușit să adune o bună parte din echipa legendară a lui Real Madrid de la începutul anilor 2000 și a vorbit cu foștii săi colegi în direct pe contul său de Instagram.

Brazilianului i s-au alăturat „galacticii” Roberto Carlos (46 de ani), David Beckham (44 de ani), Iker Casillas (38 de ani) și Luis Figo (47 de ani).

În cadrul discuției ce a durat aproximativ o oră, cei 5 jucători legendari „blanco” au vorbit în principal despre timpul petrecut împreună la clubul madrilen.

Ronaldo către Beckham: „Ar trebui să îți mulțumesc pentru toate acele pase”

Conversația dintre Ronaldo și Beckham a atras cei mai mulți spectatori, cei doi vorbind în limba engleză.

În timpul discuției, Ronaldo l-a provocat pe David Beckham la o partidă amicală de tenis: „Trebuie să ne întâlnim cândva și să jucăm tenis: este sportul meu favorit acum. Nu mai pot juca fotbal, am o accidentare... de fiecare dată când joc îmi rup ceva. Așa că acum joc tenis, îmi place foarte mult”, a dezvăluit Ronaldo.

De asemenea, Ronaldo nu a ratat oportunitatea de a-l lăuda pe Beckham pentru evoluțiile sale din teren.

„Pentru mine, ai fost unul dintre cei mai buni mijlocași ai tuturor timpurilor, prin felul în care atingeai mingea, puteai să o trimiți oriunde voiai, chiar și fără să te uiți la mine, tot reușeai să îmi trimiți mingea. Ar trebui să îți mulțumesc pentru toate acele pase. Ai fost incredibil”, i-a transmis brazilianul fostului său coechipier.

Luis Figo: „Timpul petrecut împreună a fost special”

Portughezul Luis Figo a vorbit cu Ronaldo despre timpul pe care aceștia l-au petrecut împreună la Real Madrid.

„Timpul petrecut împreună a fost special, asta ne-a permis să câștigăm. Deși eram jucători foarte cunoscuți, toți știam ce avem de făcut și cum trebuia să muncim”, a spus Figo.

Roberto Carlos: „A fost fantastic că am jucat la Real în același timp”

Fostul fundaș stânga brazilian a fost următorul invitat al lui Ronaldo, ocazie cu care Roberto Carlos și-a amintit cu plăcere de anii petrecuți alături de ceilalți „galactici” în tricoul Realului.

„Îmi amintesc de acele momente cu foarte multă mândrie. A fost fantastic că am jucat toți la Real în același timp”, a dezvăluit Roberto Carlos.

Iker Casillas: „Infarctul pe care l-am suferit a fost un șoc extraordinar”

Ultimul participant la ședința video a lui Ronaldo a fost portarul Iker Casillas. În timpul discuției, Ronaldo l-a întrebat pe acesta despre infarctul suferit anul trecut, pe care Casillas l-a descris drept un „șoc extraordinar”.

„Am avut noroc că s-a întâmplat pe terenul de antrenament, asta mi-a salvat viața. Le voi fi recunoscător medicilor toată viața. Dacă mi s-ar fi întâmplat oriunde altundeva, sunt sigur că nu aș fi fost aici, vorbind cu tine în acest moment”, a spus fostul portar spaniol.

GALERIE FOTO. Cadre inedite din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.