Liga 1

DINAMO. Ionel Dănciulescu, dialog încins cu Ionuț Negoiță, în direct la TV: „Nu, de data asta nu mai salvez clubul!”

Dănciulescu și Negoiță nu mai sunt de mult timp în cele mai bune relații

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 10 aprilie 2020

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al celor de la Dinamo, a vorbit azi despre anunțul lui Ionuț Negoiță, care a afirmat că Dinamo va ajunge în Liga 4 și în faliment dacă cineva nu salvează clubul

Dănciulescu a încercat să demitizeze informația lansată de Negoiță.

Nu cred că se va ajunge acolo. Așa cum Negoiță a salvat clubul când a venit, cred că și acum va reuși să găsească o soluție pentru a salva situația. Probleme n-au fost niciodată cu obținerea licenței, cu excepția acestui sezon”, a spus Dănciulescu la TV Digi Sport.

Ionuț Negoiță: „De data asta, nu!”

La scurt timp distanță, Negoiță a intervenit telefonic, declarând vehement că, de data aceasta, nu va mai salva echipa:

„De data asta, nu! Le-am spus tuturor să nu glumească pe treaba asta. Suntem într-o situație limită și văd că toată lumea ia acest lucru în glumă”.

Ulterior, cei doi au purtat o discuție aprinsă despre împrumutul de 50.000 de euro pe care Ionel Dănciulescu e dispus să-l ofere clubului. 

Ionel Dănciulescu: „Am câștigat banii cu trudă! Eu nu am jucat foarte mult prin străinătate, am câștigat banii prin multă muncă”

Ionuț Negoiță: „Și eu tot prin trudă i-am câștigat”

Ionel Dănciulescu: „Am nevoie de o garanție”

Ionuț Negoiță: „Eu ce garanție am avut când am băgat milioane la Dinamo, poate peste 10 milioane? Ți s-a promis că vei lua banii din drepturile TV în vară. Dacă nici drepturile TV nu mai sunt o garanție... Dacă nu ne vom putea baza pe banii din drepturile TV, e rău. Tot fotbalul românesc se va duce în faliment”

„Unii au împrumutat clubul cu dobândă, la fel ca băncile. Eu nu vreau să fac asta” - Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.