Stiri extrasport

CORONAVIRUS. Alex Pițurcă și Cristina Ich s-au testat împotriva COVID-19 cu teste rapide: „Mi le-a adus cineva din Anglia”

+46 Foto
Alexandru Pițurcă și Cristina Ich

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 10 aprilie 2020

COVID-19. Cuplul Alexandru Pițurcă - Cristina Ich, dar și restul familiei fiului fostului selecționer al naționalei României, s-au testat împotriva coronavirus cu teste rapide COVID-19 procurate din Anglia. 

Potrivit Libertatea, în Anglia e ilegal să se vândă astfel de teste rapide, conform Agenției Naționale de Reglementare a Medicamentelor și Produselor din Sănătate din Marea Britanie (MHRA), iar Serviciul de Sănătate Publică din Anglia (PHE) nu recomandă utilizarea acestor produse acasă. 

„Mi l-a adus cineva din Anglia. Mi-a spus că are o cantitate mare, așa că am fost interesat. Ne-am făcut toată familia. Da, toată lumea a ieșit negativ. Dacă era cineva pozitiv, cu siguranță știați”, a declarat Alexandru Pițurcă, conform sursei citate.

Unul dintre beneficiarii testelor rapide a fost Cristina Ich, partenera de viață a lui Alex Pițurcă. Sexy-bruneta a fost în centrul unui scandal uriaș în mediul virtual, aceasta fiind acuzată zilele trecute că ar fi încasat „imoral” bani dintr-o campanie umanitară pe care a promovat-o pe rețelele de socializare.

Citește materialul integral pe libertatea.ro!

Citește și alte știri despre coronavirus:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.