Stranieri

COVID-19. Marius Șumudică, primul român infectat cu coronavirus? „N-aveam gust, n-aveam miros, am dat virusul la tot staff-ul”

Marius Șumudică a fost internat în luna decembrie anului tecut

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 aprilie 2020

COVID-19. Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a vorbit în această dimineață despre pandemia de coronavirus și spune că e ferm convins că la finalul anului trecut a fost la rândul său infectat.

Crăciunul din 2019 n-a fost cel mai liniștit pentru antrenorul român. Acesta s-a îmbolnăvit în Turcia și a fost internat ulterior în România pentru a-și trata o bronhopneumonie severă. Acum, Șumudică e de părere că a avut coronavirus încă de atunci. 

„Cred că am avut coronavirus în decembrie Știu tot ce mi s-a întâmplat, au fost exact simptomele acestui virus. Am avut o pneumonie care m-a ținut peste două săptămâni

N-aveam gust, n-aveam miros, am pățit exact ce spun epidemiologii. A avut tot staff-ul, au avut și unii jucători. Am luat virusul și ușor-ușor am dat la tot staff-ul”, a spus Șumudică, la Pro X.

„Istanbul e un aeroport uriaș, am văzut foarte mulți oameni cu mască. Nefiind educat, nu înțelegeam de ce poartă măști. La noi, oamenii, dacă au copilul bolnavi, îl duc la grădiniță. Ăștia suntem noi” - Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

VIDEO. STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește și alte știri despre coronavirus:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.