Liga 4

Scandal intern la CSA Steaua! Decizia pe care ar fi luat-o comandatul clubului: „Toți managerii și șefii de secție sunt hoți”

Mădălin Sorin Hîncu conduce CSA Steaua din 29 ianuarie

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 aprilie 2020

CSA Steaua se află într-o situație tensionată, ca urmare a unor decizii controversate pe care le-ar fi luat comandatul clubului, colonelul Mădălin Sorin Hîncu (55 de ani).

Aflat în concediu de odihnă, după declararea stării de urgență în România, colonelul ar fi decis tăierea salariilor cu 25% a sportivilor, antrenorilor și managerilor, potrivit site-ului puterea.ro. Se pare că acesta ar fi luat decizia la începutul săptămânii când le-ar fi transmis verbal managerilor decizia sa. „Toți managerii și șefii de secție sunt niște hoți”, ar fi spus Hîncu, care ar fi refuzat să explice angajaților are sunt criteriile legale ale tăierilor de salarii, cum se aplică și de ce nu dă un ordin scris.

 

Șefii de secție merg la Minister

Ca urmare a acestor decizii luate de colonelul Mădălin Hîncu, se pare că mai mulți șefi de secție de la Clubul Sportiv al Armatei vor merge marți în audiență la Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naționale, pentru a se plânge de modul în care este condus clubul Steaua. În plus, se pare că și mai mulți foști sportivi vor trimite o scrisoare către Minister și mai multe instituții ale statului.

Mădălin Sorin Hîncu a fost numit pe 29 ianuarie în funcția de comandat al CSA Steaua, în locul lui Pompiliu Bixi Mocanu. Acesta fusese până atunci șef al  Centrului de Sporturi Montane „Bucegi”, rezultatele sale fiind apreciate în cadrul clubului. Potrivit unui comunicat al CSA Steaua, Hîncu „și-a început cariera militară la Regimentul 19 Rachete Antiaeriene, ocupând succesiv, de-a lungul carierei, funcţii pe linia specialităţii militare Educaţie fizică, de la ofiţer cu pregătirea fizică şi instructor-şef la ultima funcţie încadrată, cea de şef al Centrului de Sporturi Montane Bucegi”. 

VIDEO Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre CSA Steaua: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.