Stiri extrasport

CORONAVIRUS. Marcel Vela, anunț de ultim moment: când va fi emisă o nouă ordonanță militară: „După 8, întotdeauna vine 9”

Marcel Vela

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 11 April 2020

COVID-19. Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a anunțat în această dimineață că în România se pregătește emiterea unei noi ordonanțe militare.

Aceasta ar urma să fie anunțată, potrivit spuselor lui Vela, după ce președintele Klaus Iohannis va prelungi starea de urgență pe teritoriul țării noastre pentru încă o lună. Acest lucru se va întâmpla săptămâna viitoare. 

„După 8, întotdeauna vine 9. Săptămâna viitoare vom da încă o ordonanță, în sensul în care ar trebui să mai reglăm zona de Sud, granița cu Bulgaria, unde există, la fel ca-n zona de Vest, un tranzit transfrontalier pentru muncile agricole. 

S-ar putea ca ordonanța să se numească Ordonanța 1, după noul decret, sau Ordonanța 9, în funcție de prelungirea stării de urgență”, a spus Marcel Vela, la Digi 24.

VIDEO. Conexiunile lui Marcel Vela cu fotbalul: o promovare istorică, clinciuri cu arbitrii, țeapă cu un antrenor controversat

Citește și alte știri despre coronavirus:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.