Liga 1

DINAMO. Dănuț Lupu, declarații CRUNTE: „De ce ar cumpăra cineva echipa? FRF o va retrograda în Liga 4!”

Dănuț Lupu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 11 April 2020

Dănuț Lupu (53 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, explică de ce Ionuț Negoiță nu a reușit să vândă echipa și face o serie de declarații sumbre pentru fanii roș-albilor. 

Lupu a vorbit despre avertismenul trasat de patronul lui Dinamo, care a afirmat ieri, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, că echipa riscă să nu-și ia licența și să ajungă în Liga 4. Fostul fotbalist e de părere că echipa din Liga 1 nu are nici culori, nici palmares, nici emblemă, acestea aparținându-i fostului finanțator Nicolae Badea.

„Când a băgat Negoiță ultima oară bani la Dinamo? Au supraviețuit din drepturi TV până acum. Acum nu mai au bani și n-au cum să-și ia licența. Negoiță își face singur rău. Am spus de la început că n-o să cumpere nimeni Dinamo pentru că n-ai ce să cumperi

Credeți că n-ar fi oameni cu potențial care să cumpere Dinamo? Sunt foarte mulți, dar Negoiță n-are ce să vândă. Badea ar putea să-i ia culorile, emblema, palmaresul. Ce face Negoiță în condițiile acestea? De ce ai cumpăra o echipă care n-are nimic? Mai bine te duci și cumperi Chiajna”, a spus Lupu, la Pro X.

„S-ar putea ca Dinamo să falimenteze. Eu nu-mi doresc acest lucru, dar dacă Negoiță asta o să vrea... probabil că asta va face. Dacă nu-și vor lua licența, Federația o să-i bage în Liga 4. Dacă această echipă va ajunge în Liga 4, va avea culori? Va avea emblemă? Și domnul Nicolae Badea are echipă în Liga 4” - Dănuț Lupu

VIDEO. Dinamo riscă falimentul! Anunț de ultim moment făcut de Ionuț Negoiță

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.