Liga 1

Probleme mari pentru Gigi Becali » Cum a încălcat legea la FCSB

Gigi Becali a tăiat cu 50% din salariile jucătorilor de la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 aprilie 2020

FCSB va avea de suportat procese din cauza suspendării contractelor unora dintre jucători. Gigi Becali a acționat ilegal în privința fotbaliștilor care au intrat în șomaj tehnic.

Gazeta Sporturilor a scris vineri că Adi Popa e pregătit să se îndrepte în instanțe împotriva clubului. Tot ce mai așteaptă e să fie redeschise comisiile Federației, suspendate și ele în perioada aceasta. Pe lângă decizia în sine, pe care Popa nu o consideră legală, el și ceilalți fotbaliști cu contracte suspendate contestă aplicarea retroactivă a acestei sancțiuni. Jucătorii au fost notificați recent că le-au fost suspendate contractele încă de la mijlocul lunii martie! 

Patronul FCSB trebuia să-i anunțe pe elevii lui Bogdan Argeș Vintilă de suspendarea contractelor înainte ca aceasta să intre în vigoare. Suspendarea înțelegerilor devine activă din momentul notificării și nu se poate aplica retroactiv, așa cum vrea Becali.

15.000 de euroeste salariul lunar al lui Adi Popa. Cu contractul suspendat, el mai primește doar 2.340 de lei, ajutor social de la stat.

Jucătorii de la FCSB au acceptat înjumătățirea salariilor până în septembrie 2020, iar Cristi Bălgrădean, Marko Momcilovic, Alexandru Stan, Harlem Gnohere, Adi Popa și Bogdan Planic au fost băgați în șomaj tehnic 

VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.