Nationala

ISLANDA - ROMÂNIA // UEFA ar vrea să amâne încă o dată barajul » S-ar putea disputa cu porțile închise!

ISLANDA - ROMÂNIA // UEFA ar vrea să amâne încă o dată barajul

Articol de Theodor Jumătate  —  sâmbătă, 11 aprilie 2020

UEFA plănuiește să pună semifinala în octombrie și finala în noiembrie, pentru că mai multe federații n-ar vrea ca naționalele lor să joace primul meci după redeschiderea sezonului în barajul pentru Euro 2021.

Barajul Islanda - România trebuia deja să se joace. Programat inițial pentru 26 martie, meciul de la Reykjavik, contând pentru semifinalele play-offului Euro 2021, s-a amânat. 4 iunie era data următoare. Dar pandemia de coronavirus a decalat încă o dată partidele internaționale.

UEFA a anunțat că se vor juca în toamnă. Septembrie era luna dorită de forul continental. Numai că, susține Daily Mail, mai multe federații au informat UEFA că nu vor ca naționalele lor să dispute primul meci după redeschiderea sezonului chiar în baraj.

La Nyon, apare o altă variantă: toate semifinalele să aibă loc în octombrie, iar cele patru finale să fie în noiembrie. Foarte probabil, chiar și atunci, cu porțile închise!

Adică, împotriva Islandei în octombrie și cu învingătoarea dintre Bulgaria și Ungaria în noiembrie. Câștigătoarele urmând să se califice pentru Euro 2021.

VIDEO Ianis și Gheorghe Hagi urmăresc împreună meciul Columbia-România (1-3), de la Mondialul din 1994

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.