Nationala

VIDEO Ianis Hagi a surprins reacția lui Gică Hagi la revederea golului genial din meciul cu Columbia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 11 April 2020

TVR a difuzat astăzi partida dintre România și Columbia, scor 3-1, debutul „tricolorilor” la Campionatul Mondial din 1994. Gică Hagi (55 de ani) și Ianis Hagi (21 de ani) au urmărit împreună meciul.

Gică, izolat la reședința din București alături de familie, a revăzut golul marcat în poarta lui Cordoba, una dintre cele mai frumoase reușite ale turneului american. Ianis a trecut în rolul de cameraman și a surprins reacția „Regelui”.

VIDEO / Gică și Ianis Hagi au revăzut meciul cu Columbia

Ironizat de Andone şi Popescu

În precedentele două weekend-uri, TVR a redifuzat câteva meciuri fabuloase ale naţionalei României de la Campionatul Mondial din Italia, cu URSS, Camerun, Argentina şi Irlanda. Hagi le-a urmărit, aşa cum au făcut şi majoritatea foştilor lui colegi, iar doi dintre aceştia l-au tachinat: "Andone mi-a zis să mai şi pasez, că trag numai la poartă, iar Gică Popescu mi-a dat telefon şi mi-a spus că dacă aş fi fost antrenorul României '90 nu m-aş fi băgat să joc pentru că ţin mingea prea mult". TVR va continua şi în acest weekend, cu partide de la Mondialul din SUA 1994. (DETALII AICI)

Citește și alte știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.