Liga 1

COVID-19. Anamaria Prodan, supărată pe conducătorii din Liga 1: „Dacă nu ajutăm medicii, fotbalul nu mai începe” + ce mesaj a primit de la Ioan Mărginean

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 aprilie 2020

Impresara Anamaria Prodan crede că oamenii de fotbal ar trebui să sprijine financiar sistemul medical din România. 

Anamaria Prodan a efectuat mai multe donații către spitalele din România și le cere tuturor oamenilor de fotbal să îi urmeze exemplul. Impresara crede că viitorul sportului e incert în acest moment.

Anamaria Prodan: „Să iasă în față și cu altceva decât cu jigniri”

„Nimeni nu se gândea că impactul acestui virus va fi atât de puternic încât să oprească lumea în loc. Aici, la Dubai, nu a existat panică. Nu a fost nebunie. Ai voie să ieși cu mănuși și măști. Viața este foarte, foarte normală. Am fost foarte tristă din cauza oamenilor din fotbalul românesc. Îmi doream să iasă în față cu o donație pentru orice spital. Nu jigniri și scandal, cum am fost obișnuiți. Nu numai medicii sau fotbaliștii trebuie să facă sacrificii. Trebuie să găsim variante cu toții”, a declarat Anamaria Prodan conform Prosport.

Anamaria Prodan: „Trebuie să ajutăm medicii”

„Pentru fotbal este foarte greu, va fi dezastru. Când am vorbit cu Ioan Mărginean (n.r. președinte la Gaz Metan Mediaș) mi-a spus: «Ana, la Mediaș avem probleme mari, nu avem măști!». Dacă nu luptăm să ajutăm medicii, fotbalul nu mai începe. Dacă noi stăm și aplaudăm de la balcon sau punem imnul celor care luptă în linia întâi, nu o să facem nimic. Oamenii ăștia au nevoie de bani. Fotbalul va dispărea, toată lumea se va concentra pe sănătate”, a spus impresarul.

VIDEO / Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.