Stiri extrasport

COVID-19. Ministrul Nelu Tătaru a estimat când vor fi relaxate măsurile impuse împotriva coronavirusului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 12 aprilie 2020

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru afirmă că relaxarea măsurilor impuse în pandemia de coronavirus prin ordonanțele militare va începe cel mai devreme la finalul lunii mai. 

„Nu este momentul de relaxare, impune chiar și mai multă precauție. Dacă vom vedea la un moment dat că am depășit acel vârf, numărul de cazuri va fi în scădere, putem să ne gândim la o relaxare la sfârșitul lunii mai, începutul lui iunie, dar pentru fiecare localitate în parte. Nu poți da drumul dintr-odată la niște localități carantinate”, a declarat Nelu Tătăru la Antena 3.

VIDEO / Simona Halep, Nadia Comăneci și Ianis Hagi, mesaj pentru cei din linia întâi cu dragoste, admirație și prețuire!

„Relaxăm, dar totuși cu niște reguli impuse: cu mască și cu mănuși. Chiar dacă relaxăm, aceste măsuri- masca, igiena, mănușile- trebuie să rămână pentru o perioadă mult mai lungă, două- trei – patru luni. Evitarea locurilor aglomerate, păstrarea distanțierii sociale, menținerea unei atitudini precaute sunt cele care ne vor da viitorul urmărilor doi ani, când va trebui să conviețuim cu acest virus”, a explicat Ministrul Sănătății. 

Cum arată Bucureștiul pe timpul stării de urgență

Citește și alte știri despre coronavirus:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.