Liga 1

Marius Șumudică, către cluburile care au tăiat salariile jucătorilor: „Chiar nu vă înțeleg!”

+60 Foto
Dinamo și FCSB au redus salariile jucătorilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 12 aprilie 2020

Marius Șumudică (49 de ani) a vorbit despre situația din Liga 1 și despre cluburile care sunt afectate de suspendarea competiției interne.

Antrenorul turcilor de la Gaziantep spune că este împotriva tăierilor salariilor jucătorilor și a criticat cluburile care au luat această măsură, spunând că echipele au cheltuieli mai mici în această perioadă.

„Cei din Turcia nu au luat nicio măsură. Nu ni s-a propus înjumătățirea salariilor. Nu cred că se va pune problema să se întâmple asta aici. 

Eu nu înțeleg situația din România. Văd că se pune mare accent pe înjumătățirea salariilor, dar nu înțeleg asta, cu tot respectul pentru patronii de club. Aș vrea să mă documentez mai mult. Ce cheltuieli are un club în momentul de față? Nu organizează meciuri, nu plătește securitate sau utilități, nu se aprinde nocturna, Ce cheltuieli sunt atât de mari? Când ești în competiție apar cantonamente, deplasări, bonusuri pentru jucători, salarii. De ce ne speriem în acest moment? 

Spunem că ajungem să dăm 2.000 de lei salarii. Ce cheltuieli are o echipă? De ce să dispară echipe? Bănuiesc că există un buget lunar sau anual. Dar acum nu știu ce cheltuieli sunt la o echipă? Nu te antrenezi. Pe cine plătești? Pe ăla care-ți udă terenul? Pe ăla care plătește baza?”, a declarat Marius Șumudică la TV Digi Sport.

VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.