Stranieri

Șeicii fac totul pentru Răzvan Lucescu » Al Hilal pregătește transferul unui superatacant

Răzvan Lucescu este lider cu Al Hilal

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 aprilie 2020

Răzvan Lucescu ar putea să-l antreneze pe Radamel Falcao la Al Hilal. Clubul arab încearcă să-l transfere pe atacantul columbian și-l ademenește cu un salariu uriaș.

Presa din Turcia anunța că atacantul Radamel Falcao (34 de ani) nu va mai continua la Galatasaray, la fel ca Florin Andone, și că ar putea ajunge în zona arabă din sezonul viitor. Viitoarea destinație a columbianului este Al Hilal.

Formația antrenată de Răzvan Lucescu, lider în Arabia Saudită, caută un atacant pentru sezonul următor, iar Falcao este pe lista de transferuri. „Radamel Falcao câștigă 5 milioane de euro pe an, plus bonusuri, dar salariul i-a fost redus din cauza pandemiei de coronavirus. Al Hilal vrea să profite și îi va oferi un contract de 10 milioane de euro”, notează turcii.

4.800.000 de euroeste cota lui Radamel Falcao, potrivit transfermarkt

Falcao este la Galatasaray din septembrie 2019, când a venit gratis de la AS Monaco. A mai jucat la River Plate, Porto, Atletico Madrid, AS Monaco, Manchester United și Chelsea. În acest sezon a marcat 10 goluri în 20 de meciuri pentru Galatasaray.

VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!  

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.